maanantai 29. lokakuuta 2012

Huoltopäivä

 Tänään ollaan  vaan leikitty ja vähän  harjoiteltu tärkeitä asioita pennun elämässä. Eli  kynnet taasen leikattiin ja samalla "opeteltiin" rauhoittumista .  Muutenkin  "tutkin"  jokaista pentua siinä samalla (  katselin korvat, hampaat  jne. ).


Ruoka-aika

 Ruoka maistuu todella hyvin pennuille, tänään jokaisella oli oma kuppi , jotta näen  syövätkö jokainen varmasti ( toki  jonkun piti käydä myös naapurin kupilla vierailulla ). Mutta kaikki syö hyvin  =) . Joten varmasti myös tulevassa kodissa sitten osaavat tätä ruokaa syödä. Taikan imettämistä yritetään tässä pikku hiljaa lopetella, viikonloppuna Taika imetti 2 krt/ päivässä,  nyt yritetään vähentää yhteen.... Ja toiveissa olisi, että tulevaan viikonloppuun mennessä olisi imetys lopetettu.Black Jack

Salama, Zorrotar & Hopea

Pennut  ovat jo  pitkiä aikoja hereillä ja silloin touhua riittää... leikitään, revitään, tapellaan...  mahti jengi  <3

Lehtilaatikon kuningas

Illalla pentujen huoneesta kuuluu hirveä rähinä, kun kurkistin sinne  , tapahtui seuraavaa -> Salama oli kiivennyt lehtilaatikkoon ja kaverit yrittivät tunkea sinne kanssa. Salama oli asiasta toista mieltä: " ette kyllä varmasti tule, tää on mun paikka ".   Ja ei se jätkä toisia sinne päästänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti